Vakuovačka profi bazar

Zde si můžete vybrat z různých typů použitých vakuovacích strojů. Vlastnosti: Jednoduchý ovládací panel s elektrickým nebo ručním ovládáním, s možností nastavení vlastního programu, olejová náplň, vyjímatelná svařovací l. Dohodou , Brno Prodám nerezové regály na kolečkách. Výška,139cm,šířka55cm, na polic.


Pro číšníky a kuchaře - cenu nabídněte.

Zváračka fólií - VAKUOVAČKA. Predám vákuovačku ETa, funkcia odsávania vzduchu, dvojitý špár, svetelná signalizácia doby zvárania, tepelná vratná poistka zabraňujúca prehriatiu. Dôvod predaja je nevyužiteľnosť.


Je k nej aj roľka so sáčkami. Predam drôt na vypletenie slahacich metiel Alba re 2222. Predám originálne potravinársky nezávadne nerezové drôty do šlahacích metiel Alba.


Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu Ohodnotiť užívateľa. Možné dovézt a nebo zaslat přepravní společnosti po celé ČR do prac.

Henkelman Cena od 8- Kč. GASTRO BAZAR varný kotel litrů. Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. Vakuovačky, vakuovačka potravín alebo tiež vákuová balička potravín, vhodné do každej modernej kuchyne alebo profi gastro prevádzky. Kvalitní a profesionální vybavení do vaší restaurace naleznete v našem bazaru.


JSME JEDINÁ FIRMA V ČR, KTERÁ DISPONUJE NÁHRADNÍMI DÍLY NA TOTO ZAŘÍZENÍ. PROVÁDÍME SERVIS VAKUOVÝCH BALIČEK VICTOR A MÁME K DISPOZICI 2ks NÁHRADNÍCH STROJŮ PRO ZAPŮJČENÍ NA DOBU SERVISU. Komorová vakuová balička BEEKETAL DZ-400T, profi vakuovačka potravin - svařovací lišta 4mm, digitální ovládání, olejové čerpadlo, komorové sání, vstup do oblasti profesionálního vakuového balení s. Vakuová balička - vakuovačka PROFI (Victor VI-VAC260). To vše jsou výrazy, kterými můžeme označit tato profesionální zařízení, která jsou vhodná do každé moderní kuchyně nebo profi gastro provozu.


Vakuovačky můžeme rozdělit na komorové nebo otevřené, podle toho, kde se vkládá vakuovací sáček s . Sháníte použité ale kvalitní gastrozařízení? Kategorie gastrobazar Ostrava vám nabízí kvalitní zboží z různých výstav, kde se gastrozařízení minimálně používalo. Na veškeré produkty z kategorie gastrobazar Ostrava poskytujeme záruku. Vybrat si můžete přístroje od značek Bionaire, ETA a dalších.


Sekcia Potravinárske stroje – Stroje bazár – riadková inzercia.

Kompletní vybavení kuchyně (Dohodou), Vákuovačka (35),. La San Marco starši typ, stoly z borovicoveho dreva, obchodnu vahu, obaly na jedalne listky, drobnosti z gastro kuchyne, všetko zo zrušenej prevadzky,vodovodne baterie, v pripade zaujmu ceny v sprave, kontakt mailom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.