Myčka whirlpool chyba fa

Reset myčky proveďte vždy, když se chyba zobrazí. Je to první krok k možnému odstranění závady. Reset se provede přidržením tlačítka start programu na dobu až vteřin v závislosti na typu myčky.


Též je vhodné zařízení na chvíli odpojit od přívodu el. Bohužel mě naše myčka Whirpool donutila zapátrat po významu informace, kterou mi sdělovala.

Nesprávné nastavení tvrdosti vody nebo typu mycího prostředku. Když najdete nepřesnost, nebo dokonce chybu , neváhejte mě kontaktovat, nebo napsat vzkaz do komentáře. Níže uvedené kódy by se měly vztahovat na celou produktovou řadu myček Whirlpool.


Chyby zobrazované na displeji myčky Whirlpool. K zapnutí funkce maximálního výkonu. Power Clean stiskněte toto tlačítko (rozsvítí se kontrolka).


Toto nastavení umožňuje optimalizaci mycího cyklu podle typu mycího prostředku. Pokud chcete použít kombinované mycí prostředky v tabletě.

Prosím o předběžnou kalkulaci a co nejdřívější termín opravy. Dobrý den, svítí mi na displeji chyba FA ale podle netu je to chyba tvrdosti vody ci nastaveni prostredku. Reset umývačky vykonajte vždy, keď sa chyba zobrazí. Reset sa vykoná pridržaním tlačidla štart programu na dobu až sekúnd v závislosti od typu umývačky.


Prívodný ventil sa mechanicky neuzavrel alebo je závada v riadiacej doske. Zanesená špinavá OWI šošovka. OWI vada alebo vada ovládacieho panela. FB, nebo co kdo víte a hlavně je - li v silách domácího kutila tuto chybu svépomocí opravit.


Systém Aqua-stop tedy zafungoval, ale teď myčka nemyje a hlásí na dispeji chybu F2. Myslel jsem, že vodu z přepadové vany nějak vypustím, ale nenašel jsem žádný otvor nebo kohout na . Po vyčištění odpadu čerpadlo funguje ( myčka vodu vyčerpá), ale zastavuje se buď s chybou Fcož znamená, že čerpadlo čerpá vodu ven i když v myčce žádná voda není nebo s hlášením FA což značí, že spínač nesepne při napouštění vody a neoznámí, že už je vody dost. Takže bude nejspíš ucpaný . Pračka ovládání stroje karty a měnič nemůže komunikovat.


The error codes are a guide to what might be wrong, used in . Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.

Zkontrolujte kabeláž mezi hlavní řídicí . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.