Mraznička electrolux ec2233aow1

Potřebujete opravdu velký mrazák, ať již pro uchovávání masa a výpěstků ze zahrady, nebo pro podnikání? Na svou energetickou třídu a takto malou . Velký úsporný mrazák uchová vaše potraviny. Pri výbere mrazničky by ste sa mali zaujímať o niekoľko základných parametrov. V prvom rade sa treba pozrieť na rozmery, aby sa vám nový spotrebič zmestil do kuchyne či komory.


Dôležitý je aj údaj o objeme, energetickej spotrebe či hlučnosti.

Mrazák je vybaven mechanickou regulaci teploty a systémem LowFrost, který snižuje tvorbu námrazy o. Zkopírujte následující odkaz a pošlete ho . Ak dôjde k zvýšeniu vnútornej teploty upozorní Vás tým, že rozsvieti výstražná kontrolka. Ak bude s vašimi potravinami čokoľvek v neporiadku, dozviete sa to ako prvý. Jednou z nevýhod tradičných mrazničiek je tvorba námrazy . Díky tomu nemusíte zápasit s odstraňováním námrazy a můžete plně využít úložné kapacity.


Chcete mít Vaši mrazničku po kontrolou? Tak takovou můžete mít, je to tato mraznička.

Vizuální varovný signál pro vysokou teplotu , Technologie Low frost proti namrzání. Konstrukce mrazničky: pultová. Objem mrazničky užitný (l): 223. Odhadované náklady mrazení za rok (Kč): 459. Jedinečný model truhlicovej mrazničky Electrolux.


Vďaka funkcii LowFrost znižuje. Dobrý den, ráda bych se zeptala zda k tomuto zboží dostanu OPRAVDU dárek Espresso Krups KP100B NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo PF pokud si ho zvolím. Již se mi stalo, že mi byl zaslán jiný dárek.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Dárek zdarma, doprava zdarma.


Mraznička je vybavená mechanickou reguláciu teploty a systémom LowFrost, ktorý znižuje tvorbu námrazy o. Nabízíme však ještě víc! Díky nejmodernější energeticky úsporné technologii je tato truhlicová mraznička nejúspornější volbou v produktové řadě firmy Electrolux. Vzhľadom na svoju energetickú triedu a kompaktné rozmery v sebe ukrýva najviac priestoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.