Videohry kazety

Inzeráty Hry - aktuální inzeráty na Sbazar. TV video hry a kazety za 30Kč. Tato nabídka od prodejce Lordludwa byla archivována dne 20.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 30Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Starší herní konzole - videohry na kazety game star, nabídky - prodám, prodej, inzerce.

Ostatní herní konzole - videohry kazety , inzerce. Inzerce - videohry kazety , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Není žádným tajemstvím, že původní kazety se hrou Legend of Zelda se dnes považují za sběratelské kousky. Fanoušci se za ně, pokud jsou v dobrém stavu, nezdráhají zaplatit klidně i několik desítek tisíc korun. Videohry TV hry herní konzole.


Oslavit vznik kultovní hry se snažili v minulých dnech také programátoři Scott Lininger a Mike . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt videohry na kazety. Vítejte ve světě starých her, které před lety psaly dějiny videoherního průmyslu. U nás si můžete zdarma stáhnout nebo zahrát ve svém prohlížeči staré hry napsané pro operační.

Predám funkčný počítač Commodore Cso zdrojom a kazeťákom datasette. Počítač a kazeťák sú vrátane polystyrénovej krabice a balenia, akurát obal počítača má rozlepený papierový obal. Súčasťou dodávky nie je anténny kábel ( štandardný, možné zakúpiť kdekoľvek) ani joystick na HRY , ani KAZETY s hrami.


Většina lidí ani nemá tušení, jak se tyto konzole správně nazývají, odkud pochází, jak fungují a kde je znovu získat. Jen si pamatují pověstné žluté cartridge a samotný vzhled . Ahoj, mám doma malou sbírku 8bit počítačů. A spousty neorginálních kazet s hrami. Je mi líto vyhodit je, co s něma?


Jedná se hlavně o kazety k Didaktiku a Atari 8Xl. V druhé polovině minulého století byly audiokazety nejpoužívanějším záznamovým médiem. Na kazety se nahrávala hudba – a hry. Data se běžně neposílala po síti, ale přehrávala se na kazetě.


Dobrý den, sháním ovladač na tzv. Stačí klidně jeden, jenom jestli o něm n. Takové ty levné videohry na kazety , které byli hodně rozšířené v 90. Detail otázky na Odpovědi.


Dnes si hry běžně kupujeme v digitální podobě, ale možná pamatujete, když jste si hry nahrávali z magnetofonové kazety a doufali, že nevyskočí chyba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.