Moštovna lažany

Internetova prezentace firmy Mostovna Lazany , vyroba napoju, spol. Jejich nápoje neobsahují žádné chemické konzervační látky, záruka trvanlivosti spočívá pouze v šetrném tepelném ošetření při cca 80°C (tj. pasterizace). Na jejím vybudování měli zájem hlavně pěstitelé z okolních obcí na Turnovsku.


Při výrobě i zpracování se využívají bohaté, více . Mošty vyrobené klasickou metodou. Po vylisování je šťáva pečlivě vyčeřena, přefiltrována, přepasterována a ihned stočena.

Moštovna Lažany , Lazany, Semily, Czech Republic. Díky způsobu zpracování a konzervaci si přírodní ovocná šťáva uchovává svoji přirozenou hodnotu, chuť i výrazné aroma. Zabýváme se výrobou i prodejem ovocných šťáv a moštů bez chemické konzervace. Nabízíme jablečné, hruškové, mrkvové i vinné mošty a višňové,.


Lažany – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. MOŠTOVNA LAŽANY , výroba nápojů, spol. Traditionele gastronomie - Lazany. Bez konzervantů i cukru, a přesto svěží jako právě utržené jablíčko, takové jsou mošty z Moštovny Lažany.


Druh podnikání: Výrobce biopotravin.

Principy a specifika nabídky: Aaa. Zájem o vzájemnou propagaci s farmářeAaa . Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách j. Rostlinná výroba, zelinářství, zahradnictví, sadařství. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Chuť i aroma jednotlivých šarží se mohou lišit podle skladby odrůd a stupně konzumní zralosti. Jablečný mošt není doslazován, Je zdrojem vitamínů, vlákniny a dalších přírodních . Biopotraviny Country Life Mohlo by vás zajímat. Veřejnoprospěšný projekt. Hlídač smluv a registr smluv.


Jedinou pihou na kráse jsou nevratné skleněné lahve. V MB koupíte v některých běžných obchodech nebo v kavárně Ekocentra Zahrada. Jedná se o čistě přírodní šťávy bez přídavku konzervantů a éček.


Ochutnat můžete tyto skvělé příchutě: . Místo realizace: Lažany. Popis projektu: 1) Kompletní plnící linka na stáčení jablečných moštů do skleněných lahví v rozsahu - depaletizátor nového skla, vystřikovací, plnící a uzavírací uniblok, etiketovací stroj - lepidlo, balička do smrštitelné fólie, ovinovací. Jaromír Bartoš - Jednatel. Speciality: Jsme tradiční výrobce kvalitních moštů a ovocných šťáv, které jsou vyráběny striktně přírodní cestou, bez použití konzerv.


Rozšířený prodej o netradiční sirupy TO.

Specialties: Jsme tradiční výrobce kvalitních moštů a ovocných šťáv, které jsou vyráběny striktně přírodní cestou, bez použití konzerv. Specializujeme se na výrobu a prodej kavalitních ovocných šťáv a moštů bez chemické konzervace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.