Lisovací kleště na kabelové spojky

Lisovací (krimpovací) kleště pro lisování konektorů na vodiče. Lisovací kleště CIMCO se zabudovanými otáčivými profilovými koly, dle . Hledáte lisovací kleště - mm2? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Lisovací nářadí pro kabelová oka, spojky , dutinky, připojení stínění.


Kleště jsou pro Cu oka a spojky v lehčeném provedení.

Kalené kleště , rukojeti s vícesložkovými návleky, v servisním kufříku s montážním nářadím, bez lemovacích nástavců. Kleště lisovací na koax, kabelové spojky - bezkonkurenční cena. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí.


Vybrat si můžete s izolací a bez izolace. Nářadí je určeno na kabelová oka a spojky , lisovací koncovky i různé aplikace. Pro usnadnění práce můžete sáhnout po . Popis produktu Lisovací sortiment pro kabelové spojky , Knipex.

Ploché zásuvkové koncovky . MECHANICKÉ LISOVACÍ KLEŠTĚ HNKE ! Kabelové lisovací spojky , kabelové šroubovací spojky , apod. Kleště na kabelové koncovky (6) Souprava kabelových koncovek s kleštěmi, pro kabelové spojky (3) Souprava kabelových . Rozměry a hmotnost: Kleště komplet: 610x330x53mm cca 0kg. Ruční lisovací kleště pro dutinky a izolované koncovky SN-002. Centrální sklad: Skladem.


Na trh v ČR a SR dodává ELTECH CZ, s. HPruční hydraulické lisovací kleště 45kN. Určené k lisování kabelových ok a spojek do průřezu 1mm2. Lehká a kompaktní konstrukce.


Otočná hlava o 180° zjednodušuje použití. Jednoduše zaveďte odizolované vodiče do vhodného typu lisované spojky , lemujte s konektorovými kleštěmi a nakonec zahřejte horkým vzduchem tak dlouho dokud lepidlo na koncích. Smršťovací pájecí spojky DSG Canusa . Aretace proti předčasnému uvolnění tlaku a šroub pro . Precizní velké hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k lisování trubkových kabelových ok a spojek do průřezu kabelů 4mm².


Tyto praktické lisovací kleště jsou určené pro spojování trubkových kabelových ok s koncovkami babelů.

Předností těchto lisovacích kleští je jednoduché rychlé nastavení velikosti lisovacího šestihranného profilu podle zvolené velikosti trukového oka, potažmo podle velikosti průměru odizolovaného kabelu. Precizní pákové lisovací kleště jsou určené pro trubková kabelová oka a spojky normálního provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.