Nástěnný sušák na prádlo

Máte vybrané filtry: nástěnné. Nemáte kam pověsit vyprané prádlo? Navíc u nás sušáky na prádlo a nástěnné sušáky za trvale nejnižší ceny.


Obsahuje totiž pevných šňůr o celkové. Velmi pevný, stabilní, skládací sušák na prádlo Pegasus 1Classic, který vám k sušení poskytne celkem metrů sušící plochy šňůr.

Nabízíme pestrou nabídku sušáků na prádlo. Sušáky na prádlo nástěnný. Vše pohodlně do hodin u vás.


Do každé koupelny zcela přirozeně zapadne praktický nástěnný sušák na prádlo. Nejprodávanější produkty. Koupelnový svinovací sušák na prádlo. Dřevěné kolíčky na prádlo, ks.


Leifheit Univerzální sušák Quartett.

Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly. Spontex Šňůra pletená m. Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách IKEA. Praktický doplněk vaší koupelny. Elegantní koupelnový nástěnný sušák, snadná montáž na zeď, jednoduché rozložení. Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_Susak-LUX_01.


Přenosný sušák pro Vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák, vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově nejúspornější. Nástěnný sušák na prádlo ARTDRY je vhodný pro prádlo s maximální hmotností kg.


Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také příznivá cena a praktický držák ručníků včetně háčků. Závěsný sušák s nosností do kg má plastovou rozkládací schránku, která se upevní na zeď pomocí přibaleného kotvícího materiálu. V uzavřeném stavu může závěsný sušák na prádlo.


Zabaleno v originálním balení - Bez. Praha Hloubětín ( Florenc). Potřebujete domácí sušák prádla ? A jaký byste potřebovali?

Na našem e-shopu Zahrada-domacnost. Pokud doma máte opravdu velmi omezený prostor pro sušení prádla, budou se Vám hodit sušáky prádla skládací, nebo ty, jež . Při sušení prádla je každý centimetr navíc dobrý, zvláště, pokud bydlíte v menší domácnosti. A tak si pořiďte chytrý sušák , který je vymyšlený tak, aby vám ušetřil co nejvíce místa a zároveň zabezpečil správné sušení prádla. Bonita Wonderdry, nástěnný sušák na prádlo je ideálním sušákem do menších prostor, kde nezbývá místo na klasické stojanové sušáky.


Zajistí komfortní sušení i pro jemné oblečení bez jakýchkoliv . Rozměry skládaného výrobku: 69x3xHcm. Uvedené rozměry se vztahují na rozkládaný výrobek. Lze namontovat na stěnu.


Skládací sušák na prádlo , ložní prádlo a ručníky, umožňuje sušení prádla na povrchu m. Vhodný pro montáž na stěnu. Ideální pro všechny koupelny. Pomůže moudře využít prostor.


Díky němu úspoříte mnoho místa. Je vhodný do malých a úzkých prostorů. Po složení zabírá velmi málo místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.