Etiketa na víno k narozeninám

Přelep vína vlastní etiketou je originální dárek. Pojmem dárkové víno můžeme označit všechny druhy vín , které mají mít přidanou hodnotu buď v samotném provedení láhve na víno , nebo v ozdobné etiketě z různých materiálů. V dnešní době je velký výběr možností, jak vytvořit dárkové víno.


Od samotné láhve, přes různé obalovací materiály jako jsou boxy na vína , tašky . Penalizováno dárkové vína na narozeniny, svatbu, oslavu.

Maloobchod - Velkoobcho distribuce vín se zlatem a šumivých vín se zlatem. Dárkové vína k svátku , vlastní texty a grafika. Vlastní etiketa - víno s vlastní osobní etiketou je ideální vánoční dárek. Ať zákazníkům rodině nebo pro přátele, láhev s osobní etiketou či logem vždy potěší a překvapí. Dárková vína s originální etiketou s vlastní fotografií, textem, logem.


Etikety na víno objednáte on-line pomocí připravených šablon. Původní etiketa na víno se sundá a nalepíme Vaši etiketu, takže obdržíte už hotový dárek. Jistě lákavou ozdobou slavnostní tabule nebo také originálním dárkem jsou etikety na lahve s fotografií nebo jménem oslavence.

Etikety můžeme samozřejmě opatřit textem dle Vaší fantazie. Dodáváme je ve formě vyříznuté samolepky, kterou snadno nalepíte na připravenou lahev s vínem či jakoukoliv lihovinou. Gratulace k narozeninám. Darujte dárkové bílé či červené víno s originální etiketou. Víno je samo o sobě skvělým dárkem pro muže i ženu k jakékoliv příležitosti, nejen k svátku či k narozeninám.


Působí vznešeně a slavnostně a když navíc sáhnete po některém z námi nabízených vín s jedinečnými etiketami, budete mít postaráno o velmi originální . Mini láhve koupíte v každém supermarketu dle vlastní chuti a nebo oblíbené značky vína. Pro příklad : 1ks mini vína ze supermarketu 2-kč plus samolepící etiketa od nás . Firmám i fyzickým osobám zajistíme zavěšení vlastní visačky na znovínské víno zdarma. Vaše etiketa na znovínské víno. Ceník dotisků, potisků na kartony, firemních etiket a dalších služeb Vám rádi zašleme.


Z důvodů přípravy a výroby etiket, visaček nebo případného dotisku loga na kartony, které pro nás realizuje . Láhev obsahuje kovovou etiketu s věnováníVšechno nejlepší k narozeninám (bez věku) Etiketa na dárkovém víně : Kovová - cín a bronz. Poradíme vám, jaké víno servírovat při slavnostních příležitostech, jako jsou svatby, Vánoce, narozeniny či životní jubilea. Dozvíte se, jakými víny a doplňky je vhodné obdarovat ženu a kterou odrůdou naopak potěšíte muže.


Víno s etiketou Všechno nejlepší. Přečtěte se jejich recenze nebo se podívejte na diskuzi k výrobku.

Pokud chcete přidat recenzi, přihlašte se. VÍNO UŠITÉ NA MÍRU ANEB OSOBNÍ DÁRKOVÁ ETIKETA. Kč za kus jako reklamní předmět, pokud bude tento předmět opatřen reklamní etiketou s označením propagovaného předmětu či firmy.


Nejžádanější jsou etikety k narozeninám , jmeninám, svatbě a pod. Ozdobte vína na svatební tabuli vlastními vinětami. Tisk - etikety na víno a flaše. Vhodné i jako etikety na svatební víno ​​. Originální a kvalitní dárková vína původem z prosluněného Španělska.


Bohemia Gifts - dárkové víno l - k narozeninám - Merlot - červené. Prodejní cena bez DPH: 131 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.