Pračka neodčerpává vodu

Jul Pračka nevypouští vodu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Problém může nastat, když jsou jeho lopatky zablokované a nemohou se roztočit.


To, že není voda z pračky vypuštěna, může být . Mám naládovanou pračku prádlem a vodou a ta potvora nechce vypouštět.

Podle všeho něco uvízlo v hadici, nebo čerpadle, nebo před čerpadlem. Potřebovala bych tu vodu vycucnout ven, abych tu stávkující potvoru mohla rozebrat a vytáhnout ten špunt. Dec Přečíst si manuál-návod použití,zda lze takto otevřít.


Pkd nejde tak se pokusit na čisticím otvoru vodu vypustit a pak ,bez vody by to mělo jít otevřít. Stalo se nám toto na jedné pračce. Už nwn jak ale nakonec byla oprava zadara-do pračky zapadlo bůro a páslo přesně do vypouštecího kusu!


Aug Jestliže automatická pračka nedokončí program a zastaví se, aniž by vypustila vodu , je to důvod minimálně k povzdechu.

I když je třeba příčina. Podrobný návod naleznete v uživatelském návodu k Vašemu výrobku. Zkontrolujte také, zda není ucpána cizími předněty vypouštěcí hadice popřípadě nejsou blokovány lopatky čerpadla. Resime s tatou takovy problem s mamincinou prackou , ma ji roky, takze jeste neni stara.


Pokud není zjevný problém ve . Zacala mit problem s vypoustenim vody behem programu. Zapne pracku, bez jakyhkoli problemu se spusti praci program, ale kdyz dojde na machani, voda se nevypusti (nejde z hadice) i kdyz cerpadlo . Oct Co dělat v případě, že pračka nevypouští vodu ? Dobrý den, mám pračku Indesit WGS 6TX a vůbec nevypouští vodu. Hadice je napojená správně, i ve správné výšce. Když je prázdná, vypouštění i odstřeďování funguje normálně, ale jakmile je v ní trochu prádla a projela celý prací postup, vodu. Nov Co když tančí a skáče?


Případně ji podložte gumovou podložkou. Sep Poradil by mi nekdo, co by to mohlo byt, kdyz pracka najednou prestala vypoustet vodu ? Kdyz zkousim dat i program jenom zdimani, tak se ani nezacne tocit.

Znate nejakeho opravare pracek na Praze 9? Diky moc za kazdou radu, bez pracky jsme uplne vyrizeny. Apr Ženský, prosím, poraďte, máme pračku Bosch maxx a neodčerpává vodu. Chtěla bych se podívat, jestli není zanešený filtr od čerpadla, ale nejde mi to otevřít. Pravda je, že jsme to snad ani nečistili, ale když se snažím pohnout závitem od poklopu čerpadla, abych vypustila vodu a vyčistila to, nemůžu s . Re: Pračka nevypouští vodu. Ucpaný filtr, bych řekla.


U své pračky to umím bravurně vyřešit, což je dovednost získaná podle návodu. Koukni po návodu a zkus se řídit radami pro tenhle případ. Pred par dny nam v byte blbla a parkrat pracka vypadla protoze jede na stejnou zasuvku nebo stejnou zilu zkratka je na stejne pojistce jako el trouba a parkrat to vyhodilo . Přívod vody : Pouze studená voda. Pro připojení pračky k rozvodu vody používejte jen nové hadice.


Použité hadice se nesmí znovu použít a je třeba je zlikvidovat. Potřebuji zatím zjistit jen závadu, abych věděla, zda se eventuelní oprava vyplatí. Vypouštěcí hadici připojte k sifonu nebo ji zavěste. Filtr jsem vyčistila, ale nepomohlo to. Máme jí asi let (značka Electrolux plnění z boku).


Vždy byla bez problémů, ale teď když k ní přijdu a otevřu jí, tak smrdí zatuchlinou, zjistili jsme, že mi nevypustí všechnu vodu po praní a ta tam smrdí. Po každym praní musim tedy hned vypustit hadičkou tu vodu , aby to zase nezasmrádlo. Nikdy nemyjte výrobek tak, že na něj nalijete vodu! Riziko zásahu elektrickým proudem! Kabelu se nikdy nedotýkejte mokrýma rukama!


Chcete-li pračku odpojit, za kabel nikdy netahejte, vždy ho odpojte. Proč pračka vodu nevypustí? Poptávka: oprava pračky , nevypouští vodu , Hradištko - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.