Minigolf rozměry hřiště

Miniaturgolfové - minigolfové dráhy jsou vybaveny nivelačním zařízením pro snadnější vyrovnání. Průměr cílového kruhu je m. Ale teď již k typům hřišť , které jsou WMF schváleny pro sportovní minigolf : Miniaturgolf. Tento typ hřiště je v ČR ale i ve světě nejběžnější.


Hrací plochu tvoří eternitové desky. V pravidlech je dáno různých typů jamek (překážek), takže se můžete na různých .

Minigolf je miniaturní verze golfu, která se hraje na speciálním hřišti. Na výraz minigolf měla původně ochrannou známku švýcarská společnost, která vybudovala svůj vlastní patentovaný typ minigolfového hřiště. Minigolf vznikl jako zábavně tréninkový doplněk klasického golfu ve třicátých letech v Americe.


Mobilní minigolfová dráha - snadno přemístitelná, složena ze dvou (5m) dílů, které je možné jednoduše rozložit a umístit na jiné místo. Umístěte hřiště do interiéru a pusťte se do hry. Prodej minigolfových míčů, holí a ostatního vybavení pro rekreační i závodní použití. V současné době se v pravidlech nachází typů znormovaných drah, které se dají libovolně kombinovat . Hřiště je dodáváno ve dvou základních provedeních STANDART.


Rozměry hřiště jsou striktně dané.

Součástí hřiště je základní sada. Postavit seriozní minigolfovou dráhu stojí statisíce, za jednotlivé překážky bez dráhy se platí od pěti do deseti tisíc korun. Stačí posekat trávu a máte krásný mobilní minigolf.


V areálu se nachází hřiště koncipované jako adventure minigolf , což znamená, že povrch drah je tvořen umělou trávou a používá se golfové vybavení putter a golfový míček. Nabízíme Vám nejoriginálnější hru na trhu - minigolf , který vychází z pravidel minigolfové federace a který si můžete zahrát jako deskovou hru! Postavte si na zahradě vlastní minigolfové hřiště. Malé provedení zahradního minigolfu.


Vzhledem k faktu, že rozměry překážek a zejména jejich výšky nejsou v pravidlech většinou kótovány, je pro výrobce drah možná značná variabilita a tím i značné rozpětí pro tolerance a nároky na přesnost hry jednotlivých překážek. STK ČMGS k vytvoření komise pro hřiště , . Filcový golf patří mezi jeden ze tří základních typů hřišť pro dráhový golf. Hřiště odpovídají směrnicím WMF, jestliže mají všechny dráhy normované rozměry a na hřišti je drah z výše uvedených. U bazénu zahrádka s obsluhou, zahradní h. Víceúčelové hřiště Spytihněv.


Možno využít ke hře tenisu nebo . Jak už z názvu tohoto sportu vyplývá, jedná se o zmenšeninu klasického golfu. WMF (World Minigolf Federation) schválila tři typy hřišť : MINIATURGOLF, FILC a MINIGOLF. Miniaturgolf - je to asi nejznámější typ hřiště a to nejen v naších krajích, ale i ve světě.


Putting-golfové hřiště je první 36-jamkové certifikované hřiště v České republice.

Je to vlastně minigolfová disciplína, kde hrajete běžnou golfovou holí a golfovým míčkem na minigolfových drahách z velice kvalitní umělé trávy a překonáváte přírodní překážky. Jedná se o fyzicky nenáročnou hru, vhodnou jak pro děti, . Vítejte na našem Adventure Golfu, který se nachází v hloubi Besky pod Pustevnami. Naše profesionálně navržené minigolfové hřiště má jamek a každá z nich je výjimečná.


Adventure minigolf je oblíbený rekreační i profesionální sport původem ze Severní Ameriky. Spojuje v sobě to nejzajímavější z golfu i minigolfu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.