Plsť vlna

Máme vše potřebné pro kreativní tvoření. Rychlé dodání, minimální ceny poštovného. STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Plsť, plst , vlna na plstění, plsteni, plstění, ovčí rouno, rouno, vlna.


Díky své vysoké hustotě (4gr.) je pevnější, dobře drží tvar a lze jej snáze udržovat ručním praním při nízkých teplotách. Přírodní výtvarné potřeby a hobby materiály.

Filcování, vlna přírodní,barvená,česaná,mykaná,ruční česací kartáče,bubnové česačky,vřetánka,kolovrátky. XXLvlna - gigantické pletení 5-kg. Veškerý výrobní proces probíhá v Západní Evropě a splňuje přísné evropské požadavky na zdravotní nezávadnost a kvalitu.


Dále pro vás budeme postupně navrhovat kreativní sady a hotové výrobky, vždy z naší 1 . Vlnenú plsť v rolkách je možné využiť v nespočetnom množstve aplikácií a priemyslov k výrobe podložiek, tesnení, izolácií, . Vysokokvalitná vlnená plsť , vyrobená zo 1 čistej vlny, vhodná na výrobu módnych a dizajnových predmetov, dekoračných produktov a doplnkov do domácnosti. FELTILE obohacuje každodenný život - tašky, púzdra na mobily, dekorácie, prestierania, koberce, topánky, prívesky, podušky,. PLST - FILC 1 polyester - český výrobce!


DALŠÍ DETAILY BTP DOPRODEJ!

Plst (neboli filc) velikost A- x 30cm, tloušťka 1mm. Materiálové složení 1 pol. CENA 1- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo 1zájemců 29. Prodám - PLST FILC vlna VĚTŠÍ KUSY český výrobce, lokalita Nový Jičín.


Vlněnou plsť v rolích je možné využít v nesčetných aplikacích a průmyslech k výrobě . Návin v roli: 20–m dle tloušťky. Cena je uvedena za běžný metr. Izolační materiály a výrobky. Stavební hmoty a materiály.


Volná vlna , plsť , vata. Rouno se pak případně dále zpevňuje účinkem chemikálií nebo páry. Touto technologií se v současné době vyrábí téměř všechny plsti, protože je podstatně levnější než valchování.


Jako surovina se zde dají používat i vlákna bez šupinatého povrchu, proto je u velké části výrobků vlna nahrazena chemickými vlákny. Merino vlna na plstenie - mentol-tyrkys sada g. Vlna na plstenie Merino - vianočná g. Obrázek, Název, Naše cena, Dostupnost. PLSŤ 20x30cm - 6- bílá, 1Kč 1Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.