Restaurace velke bilovice

V tomto chladném počasí se u nás můžete zahřát u pořádnéhu kusu masa od pana Kloudy ! Dále pro Vás chystáme valentýnské menu, ale také si můžete přijít poslechnout The rosen trio. Všechny pokoje mají své vlastní sociální zařízení a soukromé parkoviště ve dvoře, které je pro ubytované . Restaurace Penzion Mlýn, Velké Bílovice. Kuchyně je otevřena denně od 11°°do 21°° hodin.

Snídaně jsou podávány od 7° ° do 10°° hodin (při skupinových pobytech formou švédského stolu). Po dohodě je možno připravit i společné menu. Ostatní dle denní nabídky a stálého jídelního. V Velkých Bílovicích jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.


Ano, takhle jednoduché to je! Highlights info row image. Hotel Akademie Velké Bílovice a depandance Vila Jarmila se nacházejí nedaleko Lednicko-valtického areálu.

Ideální místo pro firemní akce a rodinné pobyty. Přímé kontakty na restaurace. Ve Velkých Bílovicích a přilehlé sklepní oblasti se nachází celá řada restaurací , kaváren a jiných. Pro Vaše víkendové pobyty, rodinnou rekreaci nebo firemní akci nabízíme pěkné ubytování na okraji Velkých Bílovic , největší vinařské obce v Česku.


Vítejte na stránkách hotelu a vinařství. Kontakt a provozní doba. Cena hlavního jídla, - 6Kč. Točené pivo, Plzeňský prazdroj, Svijany 11.


Druh kuchyně, česká, moravská. Vinárna a penzion U Habána. Poskytování ubytování Velké Bílovice. Pořádání společenských a firemních akcí ve vinném sklepě s kapacitou 1míst. V příjemném prostředí na jihu Moravy.


Ubytování Velké Bílovice - Ubytování u Míši ve vinařské obci Velké Bílovice. Ubytování je vhodné pro rodiny, cykloturisty (k výběru mnoho vinařských stezek) a milovníky vína s možností odborné degustace a zakoupení vína z našeho malého vinařství. Rodinné oslavy, firemní akce.


Grilovaná vepřová krkovice na česneku,hranolky(7) 137.

Kuře na smetaně,houskový knedlík(7) 137. Plněné ovocné knedlíky s máslem,sypané mákem(7) 137. Smažený sýr,vařený brambor . VINAŘSTVÍ SING WINE Z VELKÝCH BÍLOVIC.


S mottem PIJME VÍNO S LÁSKOU pro vás vyrábíme kvalitní vína podtržená nadčasovým designem etiket a především skutečnými hodnotami a oddanou prací celé naší rodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.