Gruzínský čaj

Velmi dobrý, originální čaj z nově obnovených zahrad v gruzínské oblasti Ozurgeti. Je zpracován jako celolistový čaj a dává nám zlatooranžový nálev s nasládlou, hladkou, jemnou medovou chutí s tóny sladu a karamelu. Likhauri pěstitelka Tamara Komeriki.


Ramiz je velmi zkušený producent a tradičně od něj máme zajímavé čaje. Přesto, že jak vidno z fotografie, se jedná o .

Prodej gruzínského čaje , přímý dovoz a osobní dohled při výrobě produktů. Aromatická směs černých čajů z Číny a Cejlonu se výborně hodí k pohodovým snídaním nebo klidným odpoledním svačinám. Gruzínský čaj je silný, chuťově bohatý a plný povzbuzujícího teinu. Proto je pro tyto čaje typický velký . Každý květen sesbírá osmdesátiletá paní Ivanišvili vlastníma rukama mladé lístky ze svých šesti keřů, doplní je lístky divokých čajovníků rostoucích v okolních lesích a vyrobí z nich čaj, který dosud . Původní sorta tohoto čaje už bohužel není k mání, přesto jde stále o vynikající, silný čaj , který si nejlépe vychutnáte připravený v samovaru.


Gruzie OP je tradiční černý čaj z Gruzie.

Tento čaj je velmi oblíbený v Rusku, kde je slazen nejenom spoustou cukru, ale i tzv. Dnes si jej v místním obchodě nekoupíte, veškerá produkce na trhu pochází z dovozu. Po rozpadu Sovětského svazu . Tak jsme měli tu příjemnou možnost ochutnat letošní čerstvou sklizeň gruzínského černého čaje , z oblasti Guriya.


Již loni jsme ochutnali tento typ čaje z vesnice Shemokmedi. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Jedná se o jednodruhový čaj s. Původ čajovníků je jak jinak než v Číně, odkud semena přivezl princ Eristavi. Ten se také stal hlavním propagátorem pěstování čaje a díky jeho úsilí . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


NoČaj zelený gruzínský bajchovyj 45g. Složení: zelený čaj , sáčky. Skladujte na suchém místě. Informace byly převzaty z etikety výrobku nebo od výrobce. Více o gruzínském černém čaji.


To zřejmě víte, ale víte také, že je producentem oblíbeného černého čaje majícího originální chuť a vůni?

Grusia OP je černý čaj pocházející z podhůří Kavkazu. Gruzii najdete v jihozápadní Asii. I z čaje budete cítit úžasné horské aroma.


Ochutnejte čaj Grusia OP a přesvědčte se o jeho . Gruzínsky čaj , Cudzokrajné čaje, AGROKARPATY Plavnica, pestovanie liečivých rastlín, výroba čajov, masážne oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.