Parní žehlička na vlasy

Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Popis produktu – Loreal revoluční parní žehlička STEAM POD PRO Loreal revoluční parní žehlička STEAM POD PRO Žehlička na vlasy SteamPod s parou. Máte husté vlnité vlasy, které se špatně upravují a snadno ničí? Sama žehličku běžně používám a na kvalitě vlasů je to bohužel docela znát.


Parní žehlička na vlasy. Velmi mě proto zaujala parní .

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jedná se o žehličky Bio Ionic Agave Healing Vapor Iron a L´Oréal Steampod Retail. Obě žehličky jsou parní a hned tady se nabízí otázka - je lepší žehlit s párou nebo ne?


První tábor prodejců říká, že jde jen o marketingový tah a že pára vlasům rozhodně neprospívá - naopak vám z nich po delším . Technologie HydraCare chrání vlasy před žehlením pomocí studené páry, která umožní úpravu účesu při nižší teplotě bez poškození. Ideální vyvážení vlhkosti a teploty kombinující studenou páru s optimální teplotou. Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou vybrat parní žehličku na vlasy. Bio lonic se mi zdá lepší v.

Objevila jsem BOMBU – parní žehličku SteamPod od L´Oréalu. Nejenže vlasy neničí, ale naopak jim pomáhá. V kombinaci vysokého tlaku páry a Pro-Keratin technologie, pomáhá zkrotit krepaté a nepoddajné vlasy , zanechává je hedvábně hladké, lesklé, jemné a zároveň je chrání před teplem. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma parní žehlička na vlasy.


Mě Babyliss PRO cosmetics SPA. Je docela drahá, ale pokud by tolik neničila vlasy, ráda do ní. BaByliss ST395E - parní žehlička na vlasy. Remington Rowenta Bellissima VALERA and more!


All in stock and ready fo. Vaše vlasy dokonale narovná a zároveň hydratuje. O perfektní výsledek se postará diamantově-keramický žehlící povrch. Funkce napařování: vlasy u narovnávání hydratuje (nádržka 8ml), titanokeramický povrch, plovoucí destičky, vysoká účinnost rovnání.


Vysoká účinnost rovnání a zároveň ochrana vlasů. MICRO STEAM funkce pro lesklé a hydratované vlasy – žehlička tvoří páru pomocí ultrazvuku a pára skrz mikroperforované desky prostupuje na vlasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.