Kvs hodnota

Z tohoto jednoduchého vztahu lze pak pro armaturu o známé hodnotě Kv dopočítat hodnoty průtoku i tlakové ztráty, tedy skutečnou tlakovou ztrátu pro známý průtok a skutečný průtok pro známou tlakovou ztrátu. Uživatel je odpovědný za výběr správného ventilu. Kvs_cal, vypočítaná hodnota Kvs.


Kvs , Vybraná hodnota Kvs. V katalogových listech je uvedena hodnota , která je průměrnou hodnotou a zahrnuje záporné i . Základní metodou pro návrh armatury je výpočet hodnoty průtokového součinitele k v.

U kombinovaných ventilů je pak celý návrh zásadně ovlivněn skutečností, že u těchto armatur jde o kombinaci vlastní regulační. Velikost ventilu je určena kvs hodnotou. Pro vodu jako teplonosnou látku . Z dalších charakteristických parametrů bývá velice často diskutována hodnota maximální netěsnosti v uzavřeném stavu.


Pa (=1bar) projde ventilem při daném zdvihu H. Pro označení typu ventilu (konstrukční série) se udává hodnota kvs , která představuje předpokládanou hodnotu kv při jmenovitém . Regulaci umožnila až hodnota Kv ! V do 3kV mezi vodiči. Základním důvodem pro použití VVN je požadavek na co nejvyšší účinnost přenosu velkého množství elektrické energie na velké vzdálenosti z míst její výroby do míst její .

Najmenší alebo tiež minimálny regulovateľný prietok je vždy väčší ako nula. Z ďalších charakteristických parametrov môže byť veľmi často diskutovaná hodnota maximálnej netesnosti v uzavretom stave. U regulačných ventilov sa táto hodnota väčšinou popisuje v percentách max.


Graf závislosti tlaku na teplotě. Ekonomové tomu 6íkají 0asové diskontování – 0ím déle musíte 0ekat na odm2nu , tím její hodnota klesá. O0ekávanou hodnotu mohou dramaticky snížit i nepatrné odklady. Konstanta KV se nazývá iontový součin vody. Protože děj, kdy v čistém rozpouštědle vznikají příslušné kationty a anionty, se nazývá autoprotolýza, bývá konstanta KV rovněž označována jako konstanta autoprotolýzy.


Hodnota iontového součinu . Maximální diferenční tlak bar. CSS (celková strata sluchu): 89. Pacient s obojstrannou ťažkou poruchou sluchu.


Prahová tónová audiometrická krivka na pravom uchu dosahuje na frekvencii 5Hz hladinu dB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.