Nůžky zahradní

Do posledního detailu promyšlené zahradní nůžky Fiskars Vám natolik ulehčí a zpříjemní Vaše zahradničení, že si péči o Vaši zahradu skutečně užijete. Objednejte si zahradní nůžky Fiskars, rozhodně . Bohatý výběr zahradních nůžek značek Fiskars, Fieldmann a dalších nalezneta na Mall. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. A vám přinesou radost z práce na zahradě kvalitní nůžky , kterým se z povinnosti stane relax a zábava.


V naší nabídce najdete zahradní nůžky hned od dvou výrobců: německého WOLF-Garten a vlastní značku Moutfieldu Patriot.

Ergonomicky tvarovaná držadla mají protiskluzový povrch, který tlumí nárazy, a tak snižují únavu ruky. Zahradní nůžky WOLF-Garten zajistí díky kvalitní povrchové úpravě čepelí bezvadný a přesný . Pro jednoduché uskladnění má praktický otvor na pověšení. Podle způsobu použití klademe na zahradnické nůžky rozmanité nároky: Musí dovolovat jemnou a přesnou práci, nebo mít dostatečnou sílu na stříhání tlustších větví. Pro pohodlnou práci mají nůžky na živý plot i další zahradní nůžky řadu . Univerzální zahradní nůžky Fiskars představují víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví.


Můžete s nimi stříhat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku. Velkou střihací sílu vyvinete pouhým posunem oranžové rukojeti nebo zatáhnete za .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Nůžky zahradní převodové dvoučepelové, střední. Svým širokým rozsahem využití jsou vhodné v podstatě pro každého, kdo si chce splnit svou představu o . Hliníkové zahradnické nůžky oblé 20cm. Zahradní hliníkové nůžky ALU se stanou vašim pomocníkem nejen na zahradě.


Plastová rukojeť brání vyklouznutí. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Zahradní a trávníkové nůžky : k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní dvoučepelové nůžky z řady Fiskars SmartFit přesně padnou do ruky a jsou vhodné pro různé druhy stříhání dřevin. Středně dlouhé zahradní nůžky tzv. Lze nastavit úhel stříhací hlavy, lehká ale pevná konstrukce.


Trh nabízí různé druhy mechanických nůžek. Pro střihání květin, prostřihávání keřů a drobnějších větví stromů, ale rovněž velké nůžky na živé ploty či pákové nůžky na silnější větve. Původní cena: 38Kč Vaše cena: 28Kč.


Mnoho zahradníků a odborníků je uznává jako nejlepší ve své kategorii. Nůžky PowerGearTM na živý plot se zubovým převodem.

FISKARS z pečlivě zakalené . S naší nabídkou Vám zahrada už nepřeroste přes hlavu, a to doslova!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.