Plastové ucpávky trubek

Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod. S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu. Použití pro nábytek, stroje a zařízení s. K ochraně otvorů, trubek , tyčí a vnitřních i vnějších závitů.


Pro dočasnou ochranu proti pronikání nečistot.

Zacvakávací zátky do tenkého plechu. Pevně zacvaknuté krytky chrání proti vlhkosti, prachu a nečistotám. Plastové zátky do trubek rovné. Rovné plastové zátky k trubkám patří do širokého portfolia příslušenství pro vedení potrubí v našem sortimentu.


Tyto výrobky nabízíme běžně v černé barvě, ale jsme pro vás schopni zajistit i zátky šedé a bílé. Kovová stříška pro zakrytí kovového sloupku 50x100mm. Zátky do jeklů a trubek.

Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment. Oválné a kónické návleky, kolečka s maticí nebo šroubem (stavitelné nožičky). Vyrobeno z polyetylénu (LDPE) v černém provedení. Velkoobchodní spolupráce. Odebíráte větší množství ? Zvolte si pro své výrobky ochranné plastové krytky naší produkce.


Vyrábíme a dodáváme kupříkladu ochranné krytky a zátky na trubky. Nabízíme maskovací krytky a zátky pro lakovny, které dosahují teplotní odolnosti až do výše 2°C. Záslepka do trubek s kulovou hlavou-plotová.


V našem eshopu zaslepky. Kategorie zátky, víka a ucpávky se používají pro zaslepení sloupků, jeklů, trubek , otvorů nebo jako krytky hlaviček šroubů a vrutů. Produkty jsou vyráběny ve čtvercových, obdélníkových nebo kruhových tvarech z různých materiálů, jako je PVC, ocel bez povrchové úpravy nebo pozinkovaná ocel.


U plastových zátek se vždy . UCPÁVKY , ZÁTKY - Ucpávky do trubek. Vytvořil AVEX COMPUTER SYSTEMS, spol. Tvorba webových stránek RAZ DVA WEB.

V ponuke nájdete záslepky na štvorcové i obdĺžnikové profily, na trubky v metrických i palcových rozmeroch. Záslepky horné slúžia hlavne na ukončenie stĺpikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.