Mosasaurus hračka

Zvířátka safari plast 6ks 16x24x5cm. Množstvo: Obľúbený produkt Porovnať produkt. Nie sú dostupné žiadne hodnotenia.


Vhodná dekorace do reprezentativních hal a místností, dekorace, dárek a velmi oblíbena mezi dětmi zajímající se o dinosaury. Mosasaurus za skvělé ceny v eshopu HRAČKY HOPÍK s.

Velikost zubů od do 4cm. Cena je uvedena za náhodně vybraný kus. Lokalita: Khouribga, Maroko. Modely môžu poslúžiť ako hračka , či múzejný exponát do vlastnej zbierky dinosaurov. Deti sa naučia, ako kedysi vyzerali konkrétne druhy predátorov, bylinožravcov či okrídlených stavovcov.


Objavia dávno zabudnutú históriu života na zemi. Zo sadrovej tehly pomocou dlátka vyslobodia jednotlivé komponenty, poskladajú . Najoriginálnejšia kolekcia dinosaurov - Vykop a objav dinosaura!

Osloboď kosti z omietky, očisti a zostav kostru z častí. Vaše dieťa bude mať pocit ako skutočný paleontológ. Vedecky presné reprodukcie dinosaura zaujmú nejedno dieťa. Balenie obsahuje leták s vedeckými informáciami.


Hoffi - malý mosasaurus. Niekomu sa môže zdať smutný,a le vskutočnosti je to malá veselá kopa a aj ked je sám tak je šťastný pretože v mori si vždy nájde nejakú zábavku ako napríklad zamotá. Dravec má pohyblivé všechny končetiny, ocas i šelisti. Navíc je vybavený zasouvací boční kůží aby bylo možné nahlédnout dovnitř.


Proti němu je ponorka s pilotem. Pro všechny milovníky prehistorických zvířat. Fosili fosili, mosasaur. Još nema recenzija, želite li dodati svoju? Along with her unique gecko-like pupils, she has been infused with more avian DNA than her sister raptors have, resulting in her very bird-like movements and behaviors.


Plyšový mosasaurus cm. This Pin was discovered by Åke Staaf. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Među kopnenim životinjama prevladavali su golemi gmazovi, koji su u kredi izumrli (Iguanodon, Tyrannosaurus, Brontosaurus i dr.).

Sisavci još nisu pokazivali veći napredak, dok su se ptice u razvoju pomalo približavale sadašnjima. Volná sériová fotografie za rozumné ceny. Stahování za pouze €s tisíci snímků přidávanými každý den. Předplatné k dispozici již za €300.


Direct the game with Predator, unleash speed with X, unlock agility with Nemeziz, and outclass everyone with COPA. Welcome to the home of adidas Soccer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.