Keramické podtácky na pivo

Na podtácky můžeme natisknout a vypálit Vaše logo ve středovém místě. Tento keramický podtácek je na obvodu opatřen neglazovaným pruhem, kam lze tužkou čárkovat vypitá piva. Tácek klasický pod pivní.


Sice už na něj nejde psát tužkou, ale svoje kouzlo neztratil. Když si keramické podtácky pořídíte do své restaurace, dodá jí to starou dobrou prvorepublikovou atmosféru.

Možná sleva při odběru a více kusů. Papírové a keramické pivní tácky pod sklenice. Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou.


Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři. Především si prohlédněte naši nabídku keramických pivních podtácků , které ochrání váš stůl i příjemně načatý pivní večer od zkázy.


Keramický podtácek Pilsner Urquell - soudek.

Dostupnost: Skladem ks. Možnosti dopravy: Zavřít okno . Tato nabídka od prodejce vaskja byla archivována dne 02. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 16Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


TÁCEK PIVNÍ porcelánový bílý, Pivní sklo - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Nyní najdete v naší Bedně pro pilaře netrad. Prodám pivní tácky porcelánové vhodný pro sběratele. Pípu,stáčečku na pivo ,pulitry, tácky a plechové cedule. Vyrobené z tmavé hlíny s bílo-béžovo-zlatavou.


Internetový obchod Pivovaru Faltus. Pokud si myslíte, že by jste to nezvládli , nic se neděje. KERAMICKÝ PODTÁCEK BÍLÝ BEZ LOGA. Pro malé pivovary, restaurace, hostince. Pivní tácky jsou často na stolech v restauracích, hospodách a pivnicích a slouží jako reklamní předmět pro jednotlivé .

Z čeho je vlastně pivní tácek? Milovníci piva by to už měli vědět, protože oblíbené hračce štamgastů už je více než 1let. A to už by mohlo vydat na solidní konverzaci nad zpěněným nápojem pro dlouhý hospodský večer. Historie pivního tácku se začala psát v sousedním Německu, kde to vlastně není tácek, ale pivní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.