Slaný pivní slavnosti

Turistický průvodce po České republice - ubytování, památky, hrady, zámky, rozhledny, kultura, zábava, fotogalerie. Pohádka - Putování za šťastnou hvězdou (Divadelní společnost Aleše Bílka) 17. Lampionový průvo slavnostní fanfáry, přivítání starostou, . Nenechte si ujít Slánský Tuplák!


Další ročník tradičních slánských pivních slavností proběhne na Masarykově náměstí ve Slaném v pátek a v sobotu 16. Můžete se těšit nejen na nabídku zlatavého moku, ale také atrakce pro děti, soutěže a předev… kde: Slaný ; kdy: 12. Dnes začínají na náměstí ve Slaném pivní slavnosti - Slánský Tuplák 2013. Slavnosti piva Kutná Hora. Seznam akcí pivních i jiných, které můžete navštívit.


Akce se koná v areálu pivovaru. Termíny si pro jistotu ověřte u pořadatele akce. Středočeské pivní slavnosti. Petr Kolář Ready Kirken Olga Lounová Band Balage Band Komunál De Bill Heads Květovanka a další.


KVĚTOVANKA 11:- 12: 45. PETR KOLÁŘ 13:- 14:30. Letiště Velká Dobrá u Kladna PrograPátek 27. Anopheles rock Kladno Sobota 28. Pivovar Antoš, Vinařického 1 2Slaný - Tel.


Pivní slavnosti pod patronací PIVOVARU ANTOŠ. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.